September 20, 2024

information online

Just another WordPress site

Hotel Leyla Frymburk Frymburk Tschechien

Hotel Leyla Frymburk Frymburk Tschechien. The hotel offers a high quality standard of service. Hotel leyla je postavený ve stylu alpské chaty a nachází ve frymburku, v bezprostřední blízkosti lipenské přehrady.

Hotel Leyla Frymburk Frymburk Tschechien
Ubytování Frymburk Hotel LEYLA *** Frymburk HOTEL from hotel-lipno.cz

Property has a private beach. Situated at lake lipno in frymburk, hotel leyla was built in the style of an alpine chalet. Kromě ubytování nabízí hotel svým hostům i wellness centrum, které spolu s bazénem tvoří finská a parní sauna, whirlpool, solárium, a relaxační místnost.

Apartmán U Vody Frymburk 0.41 Km;

Byt ve frymburku 0.42 km; Hotel se nachází přímo v centru městečka frymburk jen pár metrů od přehrady lipno. Gratulujeme všem, kteří stihli koupit za 5 700 kč!

Hotel Leyla Je Postavený Ve Stylu Alpské Chaty A Nachází Ve Frymburku, V Bezprostřední Blízkosti Lipenské Přehrady., Okamžitá Rezervace.

Hotel leyla aktuální ceny a obsazenost, fotky, recenze, garance nejlepší ceny. Hotel leyla, placeret som nr. Má také restauraci s terasou, odkud je.

Situated At Lake Lipno In Frymburk, Hotel Leyla Was Built In The Style Of An Alpine Chalet.

This accommodation is located close to the. V nabídce našeho hotelu nechybí rodinné apartmány s kuchyní. Hotel leyla frymburk je jedinečný hotel na lipně, který svým architektonickým řešením věrohodně připomíná koncepci horského hotelu.

Hotel Leyla Leží Na Konci Městečka Frymburk, Přímo U Jezera Lipno A Poskytuje Netradiční Ubytování S Výhledem Na Jezero Lipno.

Cs en de sk ru. See 5 photos and 7 tips from 72 visitors to hotel leyla. 4* hotel s wellness centrem u lipenského jezera a s aquaparkem o rozloze 1 500 m2.

It Features En Suite Rooms With Wooden Décor And Free Wifi.

The capacity of the hotel is 63 beds. Our hotel in frymburk is situated on a little peninsula of the lipno lake in the south bohemia. After booking, all of the property’s details, including telephone and address, are provided in your booking confirmation and your account.